Kattoremontti

Ota yhteyttä ›

Kattoremontti - uusi ilme ja lisää turvallisuutta

Kattoremontti pitää suunnitella ja toteuttaa huolellisesti. PH-Peltiasennuksen monivuotinen kokemus haastavissakin kattoremonttikohteissa tulee esille erityisesti konesaumakattoja tehdessä.

PH-Peltiasennukselta saat kattoremontit peltikatoille avaimet käteen -palveluna. Kestävät ja pitkäikäiset konesaumakatot ovat näyttäviä. Niitä saadaan useassa erilaisissa väreissä ja sävyissä.

Lähetä tarjous kattoremontista täällä.

Toimitamme kaikki katolle tarvittavat lisävarusteet

kattoturvatuotteet
- tikkaat
- lumiesteet
- kattosillat
- kattohuovat
- rännit
- kattoläpiviennit

piipunpellitykset sekä

sadevesijärjestelmät.

Ota yhteyttä ›

Konesaumakatto on tiivis ja turvallinen

Konesaumakatto on erittäin tiivis. Katteen kiinnittäminen suoritetaan piilokiinnikkeillä, jotka tehdään katon pohjalaudotukseen. Saumauksessa käytetään saumamaalia, jolla estetään veden pääsy kattorakenteisiin. Konesaumakatto kestää katseen lisäksi Suomen ilmastoa ja vaihtuvia sääolosuhteita muita ratkaisuja paremmin.

Miksi vaihtaisin nykyisen katon konesaumakatoksi?

Konesaumakatto on kauniin ja viimeistellyn näköinen. Talon yleisilme paranee ja katto rajaa kodin eheäksi kokonaisuudeksi. Konesaumakatto on kestävä valinta, joka sopii jokaisen kohteen katoksi.

Ota yhteyttä ›

Sadevesijärjestelmät

On äärimmäisen tärkeää pitää sadevesijärjestelmä kunnossa. Sadevedet eivät aiheuta vaaratilanteita, kun ne ohjataan oikeaan paikkaan. Syksyn ja talven myrskyjen aikana piha pysyy kuivana, joten kiinteistösi rakenteet ja perusta pysyvät hyvässä kunnossa. Asennamme myös vesikourut ja syöksyputket ilman saumoja.

Toimialueenamme on Hanko, Raasepori, Inkoo, Siuntio, Mustio ja Lohja sekä koko Länsi-Uusimaa.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita